Husmålning i hela Stockholms län

När du väljer en professionell måleritjänst som ”MT”, så väljer du att göra det gamla nytt igen. Och vad som är ännu viktigare, är varför du ska anlita professionella målare när du kanske kan göra jobbet själv?

Måleritjänster i Hemmet

Tänk dig att vakna i ett bostadsutrymme som ser rent ut med färger som perfekt passar din estetik. Hos ”MT” vill vi göra den här drömmen till en verklighet, vilket är anledningen till att vi tillhandahåller flera olika husmålningstjänster för dig och din familj. När du arbetar med oss får du den kvalitet du förväntar dig inom en tidsram som du inte förväntar dig, vare sig du behöver invändig husmålning eller utvändig husmålning! Vår vänliga, uniformerade personal har erfarenhet med att måla i princip allt du kan tänka dig, och vi kan inte hjälpa dig snabbt nog!

Husmålningstjänster som vi erbjuder

Främsta anledningen till att folk väljer att måla huset? De vill att deras gamla hem ska kännas som nytt igen, och de vill att det ska se mycket bra ut. Men att få ditt hem att se bra ut kan komma att kräva mer än ett nytt färglager. Vissa husägare kanske bara behöver få sitt kök målat, medan andra behöver utsidan målad och altanen betsad.

Vi erbjuder ett tjänsteutbud där du kan välja och vraka som garanterar att du får de resultat du vill ha. Oavsett om vi fixar till utsidan eller vi ger färgsamråd för en helt ny interiör, så kommer vi att hjälpa till att få ditt hem att se bra ut. Att ta bort gamla tapeter, fixa gipsväggar och bli av med det där popcorntaket ingår alla i en dags arbete.

Måleritjänster

Invändig Husmålning

Vår invändiga husmålningstjänst kommer att fräscha upp ditt utrymme och ge dig ett unikt nytt utseende. Återuppliva ditt kök, försköna ditt vardagsrum och ge elegans till sovrummen med ett lager färg som ser bra ut.

Utvändig Husmålning

Skydda ditt hem från naturens förödelse med vår utvändiga husmålningstjänst. Oavsett om du har ytterväggar av vinyl, aluminium, stuckatur eller tegel, så kommer vårt vänliga team av experthusmålare att göra ett bra jobb. Återskapa ditt hems utvändiga attraktion!

Borttagning av tapeter

Tillbringa inte din helgledighet med att skala bort gamla tapeter när vi kan göra jobbet åt dig! Som en del av vårt förberedande arbete för vår invändiga husmålningstjänst kommer vi att ta bort alla gamla tapeter du har.

Reparation & förberedelse för gipsväggar

Hemmen är avsedda att levas i - det är därför det inte är ovanligt att se gipsväggar som blivit offer för vattenskada eller har stora hål. Vi kommer att laga, sandpappra och förbereda din gipsvägg för att skapa en perfekt yta. Det kommer att bli som om du bor i ett helt nytt hem!

Altan- & staketmålning

När det blir sommar så finns det inget bättre än att sitta på altanen och smutta på en kall dryck – om inte din altan blivit förstörd av dåligt väder. Vi kommer att hjälpa dig att vinna kampen mot moder natur genom att betsa och måla din altan för att både skydda den och göra att den ser bra ut. Vi målar även staket om du vill förbättra ditt utvändiga utseende!

Högtryckstvätt

Högtryckstvätt är nyckeln till att ta bort åratal av smuts och skräp från din fastighet. Vi kan tvätta dina ytterväggar, din altan och din gångväg för att ge ditt hem ett enkelt, rent utseende. Som en bonus säkerställer högtryckstvätt att om vi utför någon typ av utvändig husmålning, så absorberas färgen ordentligt.

Färgsamråd

Spektrumet av tillgängliga färger kan vara överväldigande, vilket är anledningen till att vi erbjuder en exklusiv färgsamrådstjänst. Vi kommer att diskutera skillnaderna mellan glansig, satin och matt, och vi kommer att hjälpa dig att välja en färg som passar din önskade estetik och ser bra ut länge.

Bostadsmåleriföretag som klarar allt

Kan du inte hitta en måleritjänst du är intresserad av i listan? Ring oss eller kontakta oss via vårt nätbaserade formulär så ger vi gärna mer information.

Kommersiella Måleritjänster

Måleritjänster

Kommersiella Måleritjänster Oavsett…

Invändig målning

Måleritjänster

Invändiga Husmålningstjänster Från…

Utvändig målning

Måleritjänster

Utvändiga Husmålningstjänster Underskatta…

Husmålning

Måleritjänster

Husmålning i hela…

Anledningar till varför man ska välja oss

Ingen skyldighet, ingen press från tjänsten

Välutbildad, vänlig personal

Öppet 7 dagar i veckan

Tillförlitliga, betrodda hantverkare

En omfattande garanti på 20 år

Jobbat i Stockholm sedan 2009

Professionella husmålare

Ett brett utbud av förbättringar i hemmet

Hundratals nöjda kunder!

ROT-avdrag
Måleritjänster-omdomen

Kundkommentarer

Hej Guy! Jag ville bara tala om vilket bra jobb teamet gjorde i vårt hus. Det ser helt nytt ut! Grabbarna arbetade verkligen hårt, snyggt och professionellt. Återigen tack.

~ Justin B.

Killarna har gjort ett utmärkt jobb när det var riktigt dåligt väder. Vi är mycket nöjda med resultatet, det har förvandlat vårt hus. Jag skulle rekommendera ”MT”. Tack!

~ Anna C.

Vi trodde det skulle vara krångligt, men allt har gått som tåget. Arbetet tog en vecka. Lämnar med glädje en bra recension!

~ Thomas L.

Mycket lätt att ordna till. Männen var mycket hjälpsamma och vänliga. Det kostade mindre än vi trodde, och resultatet var utmärkt.

~ Johan N.

Redo att få veta på mer?

Om du har några frågor eller behöver mer information ska du inte tveka att kontakta oss!

nordsjo
landora
colorama
alcro
caparolfarg
bygghemma
Beckers