Kommersiella Måleritjänster

Oavsett storleken på ditt kommersiella måleriarbete – vare sig det gäller ett enskilt rum eller en hel kontorsbyggnad - så kommer ”MT” att slutföra projektet i tid och inom budget, utan att helt störa din arbetsdag.

  • Kontor
  • Lager
  • Gym och träningslokaler
  • Fastighetsbolag och mer

Vi kommer alltid att sträva efter att ge dig den kvalitet du förväntar dig inom en tid som är oförväntad. Du kan inte ana hur snabbt och enkelt det är för ”MT” att ge ditt kontor eller arbetsplats ett helt nytt utseende.

Fördelarna med att använda ett kommersiellt måleriföretag

Du kan inte bara låta ditt företag vila för att tillmötesgå ett måleriarbete. Vi förstår det, och det är därför vi fokuserar på att få jobbet gjort rätt och att få det gjort snabbt. Du kommer inte att lida genom förspillda arbetsdagar eller förlorade intäkter från att behöva stänga dina dörrar. Vi kommer att vara färdiga på nolltid, så att du kan fokusera på att driva ditt företag, i stället för att oroa dig över renoveringsdetaljer.

Måleritjänster

Du vet att du är i goda händer, tack vare:

  • Våra vänliga, uniformerade målare
  • Arbeten som alltid börjar och slutar i tid
  • Exceptionell kommunikation

Vi använder också färg med låg VOC-halt, vilket innebär att ingen får huvudvärk från starka lukter eller ångor när de återvänder till sitt nymålade kontor.

Professionell kommersiell målningsentreprenör

Hos ”MT” innebär prissättning i förväg inga överraskningar. Vi tillhandahåller en detaljerad, skriftlig offert specifikt för din verksamhet som tydligt beskriver våra måleritjänster och den totala kostnaden för ditt måleriarbete. Våra offerter ger dig exakt pris i förväg och våra expertmålare kommer att arbeta baserat på ditt förslag för att säkerställa att ditt måleriprojekt är avslutat i tid och inom budget.

Alla våra expertmålare är:

  • Professionella
  • Försäkrade
  • Har ställt borgen

Innan du börjar måla, kommer våra medarbetare att göra en genomgång av din fastighet för att bedöma projektet och förbereda ditt utrymme för målning för att undvika skador, inklusive fylla eventuella hål eller sprickor i väggarna.

Boka en målerientreprenör i dag!

Vi är inte klara förrän du säger att vi är klara. Ingenting är viktigare för oss än din tillfredsställelse. Vi kommer att slutföra en genomgång med dig medan färgen torkar för att se till att inga bättringar krävs varefter vi kommer att fullständig städa upp när du skriver på att arbetet är avklarat. Vi följer sedan upp efter jobbet är klart för att säkerställa att du är mer än nöjd med resultatet.

Anledningar till varför man ska välja oss

Ingen skyldighet, ingen press från tjänsten

Välutbildad, vänlig personal

Öppet 7 dagar i veckan

Tillförlitliga, betrodda hantverkare

En omfattande garanti på 20 år

Jobbat i Stockholm sedan 2009

Professionella husmålare

Ett brett utbud av förbättringar i hemmet

Hundratals nöjda kunder!

ROT-avdrag
Måleritjänster-omdomen

Kundkommentarer

Hej Guy! Jag ville bara tala om vilket bra jobb teamet gjorde i vårt hus. Det ser helt nytt ut! Grabbarna arbetade verkligen hårt, snyggt och professionellt. Återigen tack.

~ Justin B.

Killarna har gjort ett utmärkt jobb när det var riktigt dåligt väder. Vi är mycket nöjda med resultatet, det har förvandlat vårt hus. Jag skulle rekommendera ”MT”. Tack!

~ Anna C.

Vi trodde det skulle vara krångligt, men allt har gått som tåget. Arbetet tog en vecka. Lämnar med glädje en bra recension!

~ Thomas L.

Mycket lätt att ordna till. Männen var mycket hjälpsamma och vänliga. Det kostade mindre än vi trodde, och resultatet var utmärkt.

~ Johan N.

Redo att få veta på mer?

Om du har några frågor eller behöver mer information ska du inte tveka att kontakta oss!

nordsjo
landora
colorama
alcro
caparolfarg
bygghemma
Beckers